Modeliranje sustava smanjenja ozljeda na radu u Hrvatskoj pošti d.d - Mance, Ivan (Array, 2019)
Cilj ovog rada je razrada, modeliranje i implementacija sustava smanjenja ozljeda na radu u Hrvatskoj pošti. U radu se prikazuje plan (gantogram) modeliranja i uvođenja predmetnog sustava u poslovanje Hrvatske pošte, da bi se metodom modeliranja teoretski razradio sam sustav ONR_min. Nadalje se analizira njegova primjenjivost u samoj analizi ozljeda na radu Hrvatske pošte prije njegovog uvođenja na početku 2014. god. te kontinuirano njegovom primjenom do kraja 2017. godine. Kroz nekoliko studija slučaja prikazuju se stvarni učinci primjene modela, da bi se zaključno prikazali financijski pokazatelji i uštede koje su ostvarene primjenom predmetnog modela.