Evaluating and selecting a congress centre location based on analytic hierarchy process : case study: Congress centre Zagreb = Metodologija za procjenu i izbor lokacije kongresnog centra : analiza primjera: kongresni centar Zagreb - Kos, Goran, inženjer prometa (Array, 2019)
U radu je opisana metodologija korištena pri odabiru lokacije za kongresni centar u Zagrebu, na temelju analitičkog hijerarhijskog procesa [AHP]. Delphi metoda je korištena za definiranje parametara, kriterija i težinskih odnosa za analizu fizičkih parametara, vlasništva zemljišta, propisane konzervacije te prometnih i turističkih resursa. Provedena evaluacija pokazala se prikladnom za provedeni zadatak i ocijenila se korisnom za procjenu prostornih resursa i strateških projekata.