Strateško planiranje razvoja grada : komparativna analiza Beča, Budimpešte i Zagreba = Strategic urban planning and development : comparative analysis of Vienna, Budapest and Zagreb - Sočivica, Sonja (Array, 2019)
Iskustva gradova Europske unije u strateškom planiranju razvoja mogu biti primjeri dobre prakse koji su uz razumijevanje konteksta primjenjivi na Zagreb. Analizom podataka i strateških dokumenata uspoređene su razvojne strategije Beča, Budimpešte i Zagreba. Sintezom i vrjednovanjem nalaza formuliran je prijedlog mogućih preporuka za rad na razvojnoj strategiji Grada Zagreba, primjenjivih na širi kontekst strateškog planiranja razvoja gradova.