Majski tjedan kulture : 18-24. svibnja 1978. ([S. n.], 1978)
U sredini plakata raspored događanja odozgo prema dolje na bijeloj podlozi. Uz lijevi i desni rub plakata crvena polja. Na polju uz lijevi rub crtež pjevca, a na polju s desne strane crtež pjevca se ponavlja četiri puta.