Herloßsohn - Weger, August ([S. l.] : [s. n.], 1840)
Na portretu je prikazan Carl Herloßsohn njemački spisatelj, novinar i enciklopedist.
Dolje sredina ispod prikaza otisnuto: Herloßssohn.
Digitalna reprodukcija
Keywords: Nadorezi; Portreti