I dajem ti do znanja... : Kazališni tjedan - Straža, Vladimir (Rijeka,... : Istarska scena, Narodna sveučilišta, 1975)
Tipografski riješen plakat pismenim znakovima različitih boja na bijeloj podlozi plakata
Keywords: Kazališni plakati