Festival hrvatskih digitalizacijskih projekata - Petrušić, Renata; Koljenik, Dragana (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2019)
Web-stranice konferencije koja se bave područjem interpretacije baštine, digitalizacije, upravljanja ili korištenja digitalnog sadržaja u baštinskim ustanovama.