[Kako ti se sviđa moja nova ploča?]
Prikaz dječaka i djevojčice kako stoje u dnevnoj sobi dok iz zvučnika trešti glazba, oboje su "zapuhnuti"silinom zvuka, dječak u rukama drži natpis: "Kako ti se sviđa moja nova ploča?"