[Teta, bojim se da s vašim malim..]
Prikaz parka u kojem žena sjedi na klupi i plete dok joj se dijete igra u pješčaniku, drugi dječak joj se obraća pokazujući na njeno dijete: "Teta, bojim se da s vašim malim nešto nije u redu. On još uvijek na razlikuje opela od simke."