X susreti "Radničko kulturno stvaralaštvo" : folklorni dio (Prosvjetni sabor Hrvatske, Savez amaterskih kulturno umjetničkih društava, 1979)
Unutar narančastog kruga reproduciran crtež s prikazom različitih predmeta. Prema desnom rubu plakata grupacija trokutastih oblika narančaste boje