[U kadi]
Prikaz kade na nožicama, na jednoj strani kade maleni grad ispod kojeg je mjesec, na drugoj strani maleno mjestašce iznad kojeg je sunce. U središtu muški lik s vodom do grla u šeširu na kojemu je miš te mu stopala vire ispod kade.