[Domaća zadaća] - Fazlić, Hasan ([Sarajevo])
Prikaz djeda kako piše domaću zadaću dok unuk pored njega fućka.
Crtež objavljen u dječjoj reviji Maslačak, Osijek
Naslov dao katalogizator
Signatura autora unutar prikaza d.d. tušem
Digitalna reprodukcija
Keywords: Tuš