Lice grada : izložba članova fotografske sekcije ULUPUH-a - Antonović, Ivan, grafički dizajner; Braut, Marija (Muzej za umjetnost i obrt, 1979)
Reproducirana crno-bijela fotografija dijela zagrebačke ulice Gornjega grada prekrivene snijegom. Uz lijevi rub plakata retrovizor u kojem se ogleda dio grada u boji