Svečano otvorenje Hrvatskoga narodnog kazališta : 27. XI 1969. (Hrvatsko narodno kazalište, 1969)
Crtež zgrade kazališta smješten u gornjoj polovici plakata. Uokolo valovite i nejednako zakrivljene linije