IX susreti : radničko kulturno stvaralaštvo, festival dramskih amatera Hrvatske (Vijeće saveza sindikata Hrvatske, 1978)
Antolčićev crtež širokim crnim potezima unutar ružičastog kruga na plavoj podlozi plakata. Prema desnom rubu plakata grupirane ružičaste trokutne forme