IX susreti : radničko kulturno stvaralaštvo, folklorni dio (Vijeće saveza sindikata Hrvatske, 1978)
Antolčićev crtež širokim crnim potezima smješten unutar ružičastog kruga na plavoj podlozi plakata. Prema desnom rubu plakata grupirane ružičaste trokutne forme