VIII susreti : radničko kulturno stvaralaštvo, folklorni dio (Vijeće saveza sindikata Hrvatske, 1977)
Unutar crvenog kruga na plavoj podlozi plakata Antolčićev crtež širokim crnim potezima. Iz kruga smještenog na lijevoj strani plakata prema desnom rubu plakata grupirane crvene trokutne forme