Večer sodobne avstrijske književnosti - Paternoster, Marjan (Ljubljanska banka - Združena banka, 1980)
Multiplicirana fotografija otvorene knjige smještena uz donji rub plakata. U gornjem dijelu naslov i detalji događanja