[Nije mi jasno zašto...]
Prikaz dva dječaka i djevojčice s ruksacima iz kojih vire ravnala kako hodaju dok jedan dječak govori, ispod prikaza tekst:"Nije mi jasno zašto se i naš učitelj lijepo ne javi i ne ispravi svoj osobni dohodak..."