Sretan ti rođendan seko! - Mihatov, Mojmir ([Zadar])
Tri prikaza koje slijede dječaka kako izrađuje crtež cvijeća sestri za rođendan.
Crtež objavljen u dječjoj reviji Maslačak, Osijek
Signatura autora unutar prikaza d.d. tušem
Digitalna reprodukcija
Keywords: Tuš