Miroslav Krleža: U agoniji : 4. XII, drama u tri čina - Baranašić, J. (Hrvatsko narodno kazalište, 1970)
Na žutoj podlozi plakata, u središtu, kružni oblik unutar kojeg portret i crni šešir. Uz gornji rub plakata istaknut naslov.