Miroslav Krleža: U agoniji : 5. XII, drama u tri čina - Baranašić (Hrvatsko narodno kazalište, 1970)
Na crvenoj podlozi, u središtu plakata, kružni oblik unutar kojeg se nalaze portret i crni šešir. Uz gornji rub plakata istaknut naslov.