Hrvatska udruga za bolesti štitnjače - Hrvatska udruga za bolesti štitnjače (Zagreb) (Zagreb : Hrvatska udruga za bolesti štitnjače, 2017)
Web-stranice udruga čije su djelatnosti informiranje javnosti o novim i naprednijim metodama liječenja bolesti štitnjače, razvijanje programa međunarodne suradnje te uključivanje u rad istih suradnja sa zdravstvenim i drugim organizacijama te nadležnim tijelima u cilju pomoći oko rješavanja zdravstvenih problema bolesnika.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.11.2019.)
Keywords: Hrvatska udruga za bolesti štitnjače (Zagreb); Štitnjača -- Bolesti