Tourism in Southern and Eastern Europe ... (Opatija : University of Rijeka, Faculty of Tourism and Hospitality Management, 2019)
Međunarodna znanstvena konferencija na temu turizma.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s nasl. zaslona
Od 1(2011) urednik: Jože Perić; od 2(2013): Sandra Janković, Dora Smolčić Jurdana; od 4(2017): Suzana Marković, Dora Smolčić Jurdana
Opis prema 5(2019)
Keywords: Turizam -- Jugoistočna Europa -- Serijske publikacije