Centar za stalno stručno usavršavanje knjižnjičara (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2019)
Web-stranice centra koji provodi programe cjeloživotnog učenja i stalnog stručnog usavršavanja knjižničara i informacijskih stručnjaka, a čiji su tečajevi su namijenjeni knjižničarima iz svih vrsta knjižnica, pomoćnim knjižničarima, studentima knjižnične i informacijske znanosti te široj AKM zajednici.