Information system for support in basketball game and player analysis - Lacković, Krešimir (Array, 2018)
Razvoj i upotreba ICT tehnologija svakim danom sve je veća. ICT tehnologija koristi se u gotovo svim granama industrije, a u zadnje vrijeme posebno brzo razvija se u sportu. Informacije vezane uz sportske događaje i sportske aktere zapisuju se u baze podataka te samim time omogućuju i računalnu obradu. U ovom radu bit će prikazan informacijski sustav Basketball Coach Assistant. Rad će prikazati trenutnu verziju informacijskog sustava te opisati mogućnosti samog sustava, počevši od same arhitekture sustava pa sve do pojedinih dijelova sustava. Bit će objašnjen način prikaza prilagođenog izbornika, ali i korisnički definiranog indeksa korisnosti igrača.