Pravilnik za opis i pristup građi u knjižnicama, arhivima i muzejima - Vukadin, Ana (Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, 2012)
Web-stranice projekta izrade nacionalnog kataložnog pravilnika za katalogizaciju u koji su uključene sve tri baštinske zajednice - knjižničarska, arhivistička i muzejska, kao i akademska zajednica s ciljem standardizacije opisa građe u baštinskim i informacijskim ustanovama.