Vatrogastvo.hr : hrvatski portal za vatrogastvo i druge žurne službe (Udruga za promicanje sigurnosti, ekologije i zdravog života, 2019)
Portal vatrogasnih i spasilačkih službi u Republici Hrvatskoj gdje svakodnevno predstavlja vijesti o najrazličitijim aktivnostima vatrogasnih i spasilačkih službi u zemlji i svijetu.