Lapidarij : Muzej hrvatskih antičkih spomenika - Marin, Neven (Muzej hrvatskih antičkih spomenika, 1998)
Prikaz dvije antičke ploče na crvenoj pozadini s informacijama o izložbi u gornjem lijevom kutu.