Antički zlatnici : iz Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika - Šundov, Ante (Konzervatorska galerija, 2000)
Prikaz različitih antičkih zlatnika od kojih je jedan uvećan u središtu plakata te je oko njega obavijen naslov izložbe.