Mlada žena - Govori mi o Augusti : Krešimir Šipuš - Zoran Juranić - Artresor studio - Studio Rašić
Reprodukcija djela Nives Kavurić-Kurtović - prikaz žene odjeven u crno-bijeli komplet s dva lica s repliciranim očima koje se nalaze izvan lica u smjeru njena pogleda.