Croatian literature (Zagreb : [S. n.], 2019)
Web-stranice koje donose pregled suvremene hrvatske književnosti na engleskom jeziku, namijenjena je svima koji su zainteresirani za predstavljanje hrvatske književnosti u inozemstvu.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 19.7.2019.)
Keywords: Hrvatska književnost