Međunarodna smotra folklora Zagreb : Zagreb International Folklore Festival (Međunarodna smotra folklora Zagreb, 2019)
Web-stranice manifestacije koja prikazuje i afirmira tradicijsku kulturu i folklor brojnih domaćih i stranih sudionika.