Miroslav Krleža: Leda - Artresor studio
Prikaz "kolaža" reprodukcije radova Christiana Schada - djelomično prikazani "St. Genois d'Anneaucourt" s istoimene slike na lijevoj strani, "Halbakt" na desnoj strani te još dva različita rada u pozadini.