Revija europskog filma (Revija europskog filma, 2019)
Web-stranice kulturnog progrma na kojem su prikazani 12 najpopularnijih europskih filmova koji dolaze iz Velike Britanije, Italije, Belgije, Francuske, Njemačke, Austrije, Češke, Poljske i Španjolske, a Hrvatsku predstavlja filmska koprodukcija 7 europskih zemalja.