Tennessee Williams: Tramvaj zvan žudnja (HNK, 1997)
Reprodukcija slike Ede Murtića koja prikazuje ženski lik definiran s par plavih, crvenih, žutih i bijelih poteza na crnoj pozadini s crvenim polukrugom u donjem desnom kutu.