Ministarstvo unutarnjih poslova : Ravnateljstvo civilne zaštite (Ravnateljstvo civilne zaštite, 2019)
Web-stranice tijela koji djeluje na području zaštite i spašavanja, radiološke i nuklearne sigurnosti te razminiravanja Republike Hrvatske.