Šime Strikoman : Metamorfoze - Strikoman, Šime (Galerija Studentskog centra, 1984)
U središtu plakata raznobojan prikaz ženskog lice prekrivenih očiju i otvorenih usta s naslovom izložbe ispod prikaza izvedenog u istom izboru boja na crnoj pozadini.