Scenarijsko modeliranje u prostornom planiranju obalnog područja : Dubrovačko-neretvanska županija - Katurić, Ivana (Array, 2018)
Rad prikazuje i testira scenarijsko modeliranje morskog područja Dubrovačko-neretvanske županije uvažavajući postojeće strateškoplanske i prostornoplanske odrednice na županijskoj razini. Testirana metodologija svoju primjenu pronalazi kao alat za utvrđivanje opterećenja prostora postojećim i planiranim namjenama i zahvatima na morskom području, te kao alat za korigiranje nacrta prijedloga prostornih planova.