Modeli transformacije zgrade Osnovne škole Saburina u Sarajevu kao posljedica zahtjeva energetske učinkovitosti - Bradić, Haris (Array, 2018)
Rad prikazuje cjelokupan proces analiziranja postojećeg stanja zgrade Osnovne škole Saburina u Sarajevu, dobivene rezultate stvarnih energetskih potreba zgrade i emisije CO2, modele transformacije postojeće zgrade u energetski učinkovite i različitosti modaliteta energetske sanacije. Zgrada na kojoj se provodilo istraživanje građena je u razdoblju između dva svjetska rata.