Der Thierschutz bei den Südslaven : ein dem XI. internationalen Thierschutz-Congress in Bern gewidmeter Bericht - Čech, Karel Otakar ([S. l.] : [s. n.], 1894)
Obuhvaća Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Sloveniju, Bugarsku, Srbiju i Hrvatsku.
Izv. oblik imena autora: Karel Otakar Čech.
Na vrhu nasl. str.: Societas Zoophila Zagrabiensis.
Bibliografske bilješke uz tekst.