Centar oblikovanja svakodnevice (Zagreb : Centar oblikovanja svakodnevice)
Web-stranice projekta o sudioničkom upravljanju u kulturi te afirmaciji dizajna u kontekstu kulture svakodnevnog života.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 27.5.2019.)
Keywords: Kulturni menadžment -- Hrvatska; Hrvatski dizajn; Umjetnici i zajednica -- Hrvatska; Civilno društvo -- Hrvatska