Die Kaiser Fran-Josef Stiftung im Hospitale Kaiser Aleksander III in Moskau - Čech, Karel Otakar ([s. n.], 1887)
Dokumenti o osnutku zaklade namijenjene siromašnim pripadnicima Austro-Ugarske Monarhije u Rusiji.