Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika - Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika (Pula) ([Pula] : Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika, 2019)
Web-stranice strukovnog udruženja u Hrvatskoj je zastupanje interesa i umrežavanje umjetnika koji koji svojim djelovanjem i stvaralaštvom izlaze van navedenih tradicionalnih konvencija te promoviranje značaja kritičkog i inovativnog interdisciplinarnog pristupa suvremenoj umjetničkoj produkciji.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 22.5.2019.)
Keywords: Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika (Pula); Umjetnost -- 21. st. -- Hrvatska