Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika (Hrvatsko udruženje interdisciplinarnih umjetnika, 2019)
Web-stranice strukovnog udruženja u Hrvatskoj je zastupanje interesa i umrežavanje umjetnika koji koji svojim djelovanjem i stvaralaštvom izlaze van navedenih tradicionalnih konvencija te promoviranje značaja kritičkog i inovativnog interdisciplinarnog pristupa suvremenoj umjetničkoj produkciji.