Zbirka fotografske dokumentacije Uprave za zaštitu kulturne baštine Ministarstva kulture (Uprava za zaštitu kulturne baštine Ministarstva kulture, 2017)
Web-stranjce Zbirke fotografske dokumentacije Uprave za zaštitu kulturne baštine Ministarstva kulture.