Gewebt, geknüft, gestickt : Textilien aus Osteuropa und Vorderasien - Bircher, Rudolf (Kunstgewerbemuseum, 1955)
Bijeli plakat s crvenim, zelenim i žutim dijagonalnim linijama. Naslov izložbe i podaci o izložbi u gornjem desnom kutu otisnuti crnom bojom.