Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI (Hrvatski savez udruga za mlade i studente s invaliditetom SUMSI, 2018)
Web-stranice udruge koja se bavi informiranjem i pružanjem pomoći mladima i studentima s invaliditetom.