300 Jahre Keramik - Bircher, Rudolf; Stärk, Georg (Kunstgewerbemuseum, 1965)
Reprodukcija fotografije keramičke vaze s desne strane i vertikalno usmjeren naslov izložbe otisnut crnom bojom s lijeve strane; smeđa pozadina.