Kino Tuškanac - Kino Tuškanac (Zagreb) (Zagreb : Filmski programi, 2004)
Web-stranice filmsko-kulturnog središta Zagreba.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 2.5.2019.)
Tekst na hrv. i engl. jeziku.
Keywords: Kino Tuškanac (Zagreb); Kinematografija; Kinematografi -- Zagreb